Virányi -d'Hooghe Zsanett vagyok, 12 éve élek Hollandiában. Vegyész analitikusként, kémiatanárként, coachként és nyelvtanárként tevékenykedtem és  bővítettem ismereteimet az elmúlt években. 

Jelenleg is dolgozom analitikusként a műanyagiparban, amellett lovas teamcoachinggal foglalkozom, nyelvórákat és jobb agyféltekés rajztanfolyamokat tartok Renew&Create néven Magyarországon és Hollandiában. 

Minden tevékenységem a kapcsolatteremtés jegyében zajlik, kapcsolat a kollégáimmal, a klienseimmel és természetesen a tanítványaimmal, akik felfedezhetik a nyelvtanulás nyújtotta lehetőségeket Hollandiában, kapcsolatot teremthetnek a környezetükkel  és gyorsan elsajátíthatják a legfontosabb mindennapi élethelyzetekhez szükséges nyelvismeretet. 

Saját tapasztalatból ismerem azokat  a kihívásokat, melyekkel a bevándorlók szembenéznek egy idegen országban.  Két éve foglalkozom nyelvtanítással, és mivel  van tapasztalatom az ipari szektorban és EH&S-ismerettel is rendelkezem,   specifikus, az ipari környezetre szabott nyelvtanfolyamokat is kínálok. 

A cégem bevételének egy részét magyarországi szegény sorban élő gyermekek, nevelőotthonok támogatására szánom.

Szabadidőmben sokat lovagolok a szabadban, a tengerparton, rajzolok és folyamatosan képzem magam coachként és trainerként. 

Igazi, tudatos, szabad embereket látok magam előtt, akik igazi kapcsolatokat építenek, melyek által aktívan résztvesznek az életben. 

Kapcsolódó oldalak:

www.egyedinezopont.eu

https://www.facebook.com/renewandcreate