Holland nyelvtanfolyamok cégeknél 

 

 

Holland nyelvtanfolyamaink több szükségletet tartanak szem előtt. A megrendelő speciális célja,  igényei, a résztvevők háttere, nyelvi szintje, munkakörnyezete és a nyelvtanfolyamra szánt anyagiak és idő függvényében építjük fel a legoptimálisabb tanfolyamokat A0-tól B2 szintig. 

Tanfolyamaink alapjául nemcsak a legaktuálisabb nyelvi anyagok szolgálnak, hanem 12 év munka-és élettapasztalat bevándorlóként. A tanfolyamok anyaga gyakorlatias, a legszükségesebb mindennapi  élethelyzetekkel indul, ami kiegészül az elvégzett munkához szükséges szókinccsel, párbeszédekkel.

Speciális kurzusokat kínálunk műszaki, egészségügyi és kereskedelmi dolgozóknak/tanuloknak. 

Igény esetén a tanfolyam kiegészül egy úgynevezett szociális faktorral, amikor a tanulók érdeklődési köre, kérdései válnak az órák anyagává.

Hogyan működik?

Flexibilis tanterv, méretre szabott oktatás

Például az általanos alapfokú alaptanterv a következő: 

A tanfolyam hossza és tartalma: Az alapfokú  tanfolyam 22 alkalomból áll, melynek során a résztvevők A2 szintre juthatnak el, amennyiben aktívan résztvesznek minden órán. A 22-bol 16 lecke a legalapvetőbb élethelyzetekben való kommunikációhoz szükséges szókincset és nyelvtant tartalmazza, melyhez online hanganyagokat biztosítunk.  A másik hat lecke anyagát a munkakörnyezetnek , az elvégzendő munkálatoknak megfelelően építjük fel. 

Szociális factor: a tanfolyam igény esetén kiegészülhet két olyan alkalommal, amikor a résztvevők személyes érdeklődési köre válik az óra anyagává, arról tanulhatnak és kapnak  információt,  itt Hollandiában hol, hogyan találják meg azokat a dolgokat/helyeket, melyek számukra fontosak. 

A fenti terv flexibilis, a kurzus menete és anyaga és ára tehát a megrendelővel folytatott megbeszélés alapján ölt végleges formát.

A tanfolyamok kis csoportokban, interaktív módon zajlanak. 

 

Hol?

  • Axel (Zeeuws-Vlaanderen), Robertstraat 72

  • Moordrecht (Gouda), Vierde Tochtweg 9B

  • Érdeklődés esetén Goesban és Gentben

  • A cégek saját helyszínén Zeeland és Zuid-Holland tartományokban

  • Online egyéni és csoportos tanfolyamok

9114-mosolygos-laptop.jpg
shutterstock_704014162.jpg
shutterstock_1709174569.jpg

Kérdés, információ vagy árajánlat kérése esetén vegye fel velünk a kapcsolatot itt, vagy írjon a zsanettviranyi@gmail.com e-mailcímre.